Tuesday, April 28, 2009

Hooli oma lemmikust!

Täna kohtusime Eesti Loomakaitse Seltsi koolitaja Marju Allaga. Ta selgitas:
1. Kuidas olla tubli loomapidaja?
2. Kuidas käituda, et mitte saada koera käest hammustada?
Õpilased said rohkem teavet sellest, kuidas tagada liigile omased elutingimused ja vajalik hool ning mis juhtub lemmikloomaga, kes jäetakse hooletusse või kellel lastakse piiramatult paljuneda.
Lisa aadressil
http://www.loomakaitse.ee/
info@oomakaitse.ee
www.tallinn.ee/lemmikloom
telefon 5267117

Monday, April 27, 2009

Esmaabivõistlus

Laupäeval 2. mail toimus Tallinna koolide algklasside esmaabivõistlus „Mina hoolin...aga Sina?“. Meie koolist osales seal 6 õpilast. Osavõtt oli väga õpetlik ning andis palju teadmisi. Teadmised ja oskused, mis võistlustel omandati on auhind kogu eluks. Esmaabi teadmine võib päästa Sinu või Su sõbra elu!
Tänan ja avaldan kiitust järgnevatele õpilastele. Annabel, Liidia, Diana G, Diana J, Anna, Dagne.
Suur tänu Diana J ja Dagne vanematele.

Tuesday, April 21, 2009

Osaleme võistlusel.

Alates 20. aprillist kuulutas Tallinna Keskraamatukogu laste „Uskumatute juttude“ kirjutamise võistluse. Kirjuta jutt, (võimalusel trüki arvutisse ja saada Urve.Hinn@mail.ee aadressil)
kus on kõige kummalisemad ja pöörasemad väljamõeldud lood uskumatute seiklustega ,
kus on ennenägematud tegelased ja loo lõppu ei oska keegi kunagi ette ennustada,
kus on kõige kummalisemad ja pöörasemad väljamõeldud lood uskumatute seiklustega ja loo lõppu ei oska keegi kunagi ette ennustada.
„Uskumatute juttude“ võistlus on just see koht, kus võib kujutlusvõimel vabalt lennata lasta ning näidata, et fantaasial ei ole piire
Valime klassist parimad tööd ja saadame Tallinna Keskraamatukogu poolt kuulutatud „Uskumatute juttude“ võistlusele. Esitamise tähtaeg on 15. mai.

Kuidas anda esmaabi õnnetuse korral?

Täna külastas kooli dr Andrus Remmelgas. Inimeseõpetuse tunnis vestlesime sellest, kuidas käituda õnnetusjuhtumi korral? Mida teha kui oled sattunud tahtmatult õnnetuspaika ning olukorda, kus kannatanu vajab abi?

Wednesday, April 15, 2009

Linnulaulutund

Kutsun kõiki loodushuvilisi lastevanemaid (kui on võimalus )meiega koos linnulaulu kuulama ja teada saama, kes meie linnas laulavad ja kuidas laulavad.
Linnulaulu kuulame koos juhendaja Peep Veedlaga
17. aprillil kell 9.30.
Kokku saame KUMU juures.

Animafilm "Draakonikütid"

See oli film väikesest tüdrukust Zoest, kes usub, et muinasjutumaailm on olemas, sest see on põnev ja seiklusrohke. Kui väga tahta ja selle nimel pingutada, siis täituvad kõik su unistused.

Monday, April 13, 2009

Wednesday, April 8, 2009

Joo mahla!

Aprill on mahlakuu.
Vaata lisainfot kodulehelt www.mahla.info

Rõõmsaid kevadpühi!

Täname lihavõttejänkut kingituse eest!
Lihavõtttejänkud Meretuule rühmas.



SUUR TÄNU! Aleksandra, Liidia, Kerlini, Annabeli, Dagne, Reio, Mari-Liisa , Rasmuse, Diana G, Sten-Robini vanematele, kes koos lastega meisterdasid kauneid kevadpühade kaunistusi.